Aannemer

Bij de realisatie of renovatie van welk bouwwerk dan ook, van welke omvang dan ook, gelden dezelfde bijzondere uitgangspunten waarom u, als onderneming een bewuste keuze voor Kerakoll producten maakt.

  • U draagt actief bij in het welzijn van uw personeel, onderaannemers en gebruikers van de gebouwen waarin u Kerakoll producten verwerkt.
  • U certificeert uw onderneming met recht tot “duurzaam” bouwen op het hoogst denkbare niveau, wat tot waardering en gunning zal leiden bij professionele opdrachtgevers.
  • U kiest voor een directe verlaging van personeelskosten vanwege besparingen in de verwerkingstijd van onze producten.
  • U kiest voor een mogelijk forse besparing op de inkoopkosten van uw bouwmaterialen, in vrijwel alle categorien van bouwmaterialen.

Uniek: Certificering van uw onderneming en uw (onder) aannemers

Kera Eco verzorgt het gehele traject van de certificering van uw onderneming en onderaannemers. Kosteloos wordt u hierbij ondersteund door onze vaktechnici welke over de gehele wereld onze relaties bedienen. Een professioneel traject van inventarisatie van benodigde materialen, benodigde opleidingen voor de verwerking van de materialen voor zowel uzelf als uw onderaannemers. Algehele projectbegeleiding waarmee u als aannemer de certificering van Kera-Eco ontvangt bij de verwerking van Kerakoll producten.

Kera Eco Campus Nederland

Zoals u hier kunt ervaren investeert Kerakoll voortdurend in innovatie en opleidingen van vakmensen in de bouw. In Nederland is er de Kera Eco Campus; opleidingen en workshops welke uw medewerkers en onderaannemers kosteloos kunnen bijwonen. Hier laten wij vakmensen ervaren hoe uniek en prettig en vaak goedkoper, de producten van Kerakoll werken. U krijgt inzage in de waardering welke Kerakoll producten wereldwijd hebben mogen ontvangen en de certificeringen die Kerakoll producten op het hoogste niveau hebben behaald.

Kennismaken zal uw visie op duurzaam bouwen verruimen

Wanneer u meer wilt weten over de toegevoegde waarde van Kerakoll producten voor uw onderneming, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaring leert dat het uw zienswijze op de moderne wijze van duurzaam bouwen verrijkt, met kennis, met welzijn en met positief resultaat.