Betonreparatie

Ongeëvenaarde aangetoonde prestaties van Kerakoll ecologische beton(-herstel) materialen, leveren u rendement in kostenbeperking, door snellere verwerking met het hoogst haalbare resultaat bij reparaties van beton en betonrot herstel.  

Bekijk hier deze unieke producten in onze winkel

Maak kennis met de gespecialiseerde beton (-herstel) materialen van Kerakoll, er gaat oprecht een nieuwe dimensie ontstaan in uw beleving, meetbaar financieel voordeel en het hoogst denkbare eindresultaat op dit specialisme. Betonnen constructies hebben onderhoud nodig. Door verouderingsprocessen en andere oorzaken neemt de kwaliteit van beton af en kan het betonschade tot gevolg hebben.

Om deze schade te herstellen is het belangrijk om de oorzaak ervan vast te stellen, onze technische adviseurs ondersteunen u in dit traject om de juiste materiaalkeuze van Kerakoll producten te kunnen maken.

De producten van Kerakoll, zijn op een ecologische en duurzame wijze geproduceerd, zonder afbreuk te doen aan de kwalitatieve sterkte die nodig is om de constructie weer in zijn oude staat te herstellen. Daarnaast levert het toepassen hiervan u een enorme besparing van verwerkingstijd op.

Voor herstellen van betonrot is Kerakoll Geolite het juiste product. Geolite is een Eco-vriendelijke gecertificeerde minerale geomortel, op basis van geobindmiddel met kristallijne reactie, voor het passiveren, repareren, egaliseren en monolithisch beschermen van constructies van vervallen beton.  In tegenstelling tot de diverse arbeidsgangen die doorlopen moeten worden bij het herstellen van betonrot op de traditionele wijze, wordt door middel van het gebruik van Kerakoll Geolite de betonrot hersteld in slechts twee arbeidsgangen, een concrete besparing op arbeidsloon.

Wanneer beton gerepareerd of beschermd moet worden, zijn er twee producten in het assortiment, namelijk Kerabuild Eco Presto 40 en Kerabuild Eco R4 Tixo. Kerabuild Eco Presto 40 is reparende en beschermende egalisatie en Kerabuild Eco R4 Tixo is een polymeergemodificeerde, thixotrope en vezelversterkte mortel voor het repareren en versterken van betonnen constructies.