Educatie Nederland

Kerakoll NederlandVanuit onze filosofie ondersteunen wij onze gebruikers en dealers met een volledig professioneel educatieprogramma. Naast het kennismaken met onze producten, leren wij u te ervaren hoe u op de eenvoudige manier de verschillende producten van Kerakoll kunt verwerken. Wij bieden kosteloze, professionele workshops door geheel Nederland. Aanmelden voor een workshop betekent dat u in overleg wordt ingepland en uitgenodigd voor een kosteloze kennismaking

Het professionele educatieprogramma is gericht op :

  • Herkenbare meerwaarde voor uw opdrachtgever. Het toepassen van onze producten levert u, uw medewerkers en uw opdrachtgever directe meerwaarde en de minste belasting voor mens en milieu. Daar profiteert u, uw medewerkers, uw opdrachtgevers en alle gebruikers van de gebouwen waar onze producten in worden verwerkt, van.
  • Commerciële meerwaarde voor uw bedrijf. Onze producten behoren tot de beste prijs-kwaliteit van de wereld zoveel is aangetoond. Veelal is de keuze voor onze producten gebaseerd op duurzaamheid, toch zijn vrijwel alle producten gelijk geprijsd of zelfs lager in prijs.
  • Beroepsmatige kwalificatie. Om alle nodige kennis te verwerven om aan de door de branche gestelde eisen voor de rol van bouwplanner te kunnen voldoen.
  • Productopleidingen. Om aan de specifieke eisen van de branche te voldoen en een opleiding op het hoogste niveau te garanderen.
  • Individuele opleidingen. Om bij de GreenBuilding Points een gerichte opleiding specifiek voor vakmensen in de bouw te volgen of om vakbekwaam personeel op te leiden om toegevoegde waarde aan het eigen bedrijf te verlenen.
  • Bijscholing. Om een actieve ondersteuning te krijgen en altijd up-to-date te zijn op het gebied van materialen en normen om met respect voor het milieu en het woonwelzijn te bouwen.

Wij hebben de beschikking over diverse technische adviseurs die zich hebben gespecialiseerd in elk deelgebied.

Onze educatie kunnen wij verzorgen bij u in- house, indien niet tot de mogelijkheden behoren zoeken wij een geschikte alternatieve locatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook diverse trainingen te volgen op onze internationale campus.