Certificering

De hoogste wereldstandaard op het gebied van duurzaam bouwen gegarandeerd door bouwondernemingen  en verwerkers welke met Kerakoll producten werken, daar staat de certificering voor.

Kerakoll certificering door Kera Eco.

Het behoort tot de filosofie en verantwoordelijkheid van ons concern om een actieve bijdrage te leveren aan een beter milieu. Vanuit die gedachte worden aan alle dealers, verwerkers en gebruikers van Kerakoll producten de mogelijkheid geboden zich professioneel te certificeren, op kosten van Kera Eco. Dat maakt voor verantwoordelijke opdrachtgevers in de bouw duidelijk dat de verwerkers en dealers van Kerakoll producten actief bijdragen aan duurzaam bouwen. Hiermee draagt de certificering bij aan transparantie in de bouw op het gebied van duurzaam bouwen op het hoogste niveau.

Kera Eco verzorgt voor alle organisaties en verwerkers  van Kerakoll producten het gehele traject van certificering. Deze certificering betekent een kennismaking met duurzaam bouwen op de hoogste wereldstandaard van ecologische bouwmaterialen. Alle Kerakoll producten worden volgens het wereldwijde gerenommeerde SGS keuringsinstituut gerangschikt in eco-klassen van het hoogste niveau. Naast de hoogste eco-kwaliteit van bouwmaterialen hebben de bouwmaterialen van Kerakoll unieke verwerkingseigenschappen met veelal een kortere verwerkingstijd alsmede veelal een lagere kostprijs.

Naast loonvoordelen bij projecten, bieden de producten een groot inkoopvoordeel.

Wie komen er in aanmerking voor certificering?

Van alle dealers, verwerkers en gebruikers van onze producten maakt de certificering onderdeel uit om bij Kera Eco producten van Kerakoll te mogen verwerken. Naast algemene kennis over duurzaam bouwen, wordt er aandacht besteedt aan de juiste verwerking van de Kerakoll producten. Dit resulteert in de juiste toepassing, garantie behoud en zelfs certificering van de projecten welke met Kerakoll worden gerealiseerd. Opdrachtgevers en overheden hechten terecht steeds meer waarde aan duurzaam bouwen, zeker wanneer de projecten op zich worden gecertificeerd.

Kera Eco certificeert bouwondernemingen, projecten, organisaties (dealers, bedrijven) als personen zelf (tegelzetters – stukadoors). 

 Certificering van bouwondernemingen.

Wanneer uw bouwonderneming aantoonbaar duurzaam bouwt, daarvoor vanuit Kera Eco gecertificeerd is, betekent dat u daarmee naar derden kunt aantonen dat uw organisatie werkt met Kerakoll producten, de hoogste standaard op het gebied van duurzame bouwproducten ter wereld. De certificering voor bouwbedrijven en de verwerkers binnen die bouwbedrijven wordt geheel kosteloos verzorgd door Kera Eco. Naast een kort theoretisch gedeelte over de hoogste standaard van duurzaam bouwen, zijn er een tweetal praktijk – workshops om de verwerking van de bouwmaterialen conform garantie te laten verlopen. De certificering biedt voor bouwondernemingen toegevoegde waarde bij de inschrijving voor projecten en of het aantoonbaar voldoen aan de hoogste norm van duurzaam bouwen. Wilt u meer informatie over de kosteloze certificering van uw bouwonderneming? Neem dan contact met ons op, of vul dit formulier in.

Gecertificeerde dealers Kera Eco – Kerakoll.

Alle dealers van Kerakoll in Nederland worden door Kera Eco en op kosten van Kera Eco gecertificeerd en opgeleid. Dat maakt de dealers van Kerakoll in Nederland tot toegevoegde waarde voor onze verwerkers, vakmensen die dagelijks met onze producten werken. De dealers bieden daarmee dagelijks ondersteuning aan onze verwerkers, introduceren de nieuwste methodieken en zorgen voor ondersteuning bij het verwerken conform de garanties. De dealers worden jaarlijks actief door Kera Eco bijgeschoold en tussentijds getoetst op kennis en uitvoering. Dat garandeert aan onze verwerkers en uiteindelijk de gebruikers van de gebouwen waarin Kerakoll producten zijn verwerkt dat aan onze hoogste norm van duurzaam bouwen wordt voldaan. Daar kunt u op bouwen en vertrouwen.

Certificering van personen, vakmensen.

Alle verwerkers van de Kerakoll producten welke via de dealers van Kera Eco worden beleverd, moeten zijn gecertificeerd. Daarmee kan de opdrachtgever vertrouwen op de juiste kennis en kunde bij de verwerking van de Kerakoll bouwmaterialen. De certificering van vakmensen als tegelzetters en stukadoors wordt wekelijks door Kera Eco verzorgd, door heel Nederland. Dit is kosteloos, zeer informatief en naast een stuk theorie metname praktijk instructies. Alle verwerkers zijn welkom, ook voor vrijwillige herhaling of vernieuwing van de certificering. Het certificaat is persoonlijk en blijft door jaarlijkse toetsing, geldig voor de verwerker. Wanneer u zich wilt aanmelden voor de kosteloze certificering, kunt u dat hier doen.