Certificering bouwondernemingen Kerakoll-Kera Eco

Kera Eco start met certificering Kerakoll voor bouwondernemingen in Nederland.

Kerakoll producten staan wereldwijd voor duurzaamheid en de hoogste standaard van duurzaam bouwen. Kera Eco is gestart met het certificeren van aannemers, bouwondernemingen en de verwerkers van de producten van Kerakoll door tegelzetters, stukadoors en andere vakmensen. Voor veel bouwondernemingen geldt dat duurzaam bouwen een nieuwe standaard wordt, waarmee aantoonbaar een actieve bijdrage wordt geleverd aan het welzijn van mens en milieu.

Kera Eco verzorgt deze certificering als enige in Nederland volgens een professioneel protocol wat voldoet aan de hoogste standaard van Kerakoll, waar bouwondernemingen direct hun voordeel mee doen. Alle facetten komen aan bod, de certificering levert een bijdrage aan elke bouwonderneming die zich verder wil ontwikkelen en verder wil innoveren op het gebied van duurzaam bouwen.

Geïnteresseerden kunnen hier meer lezen over de certificering. Aanmelden kan direct bij Kera-Eco op de website.

Bouwondernemingen worden steeds vaker getoetst op het niveau van duurzaam bouwen. Bij inschrijvingen en aanbestedingen is het bezit van de hoogste standaard voor duurzaam bouwen, het Certificaat Kera-Eco het hoogst haalbare. Kera Eco biedt bouwondernemingen de mogelijkheid om deze certificering te doorlopen. Met deze certificering kan de bouwonderneming aantonen dat zij zelf actief bijdraagt aan duurzaam bouwen conform de hoogste wereldstandaard, welke zijn toegekend aan de Kerakoll producten.

Protocol Kera Eco.

De certificering is kosteloos. De procedure is eenvoudig te doorlopen en brengt uw organisatie een bredere kennis van duurzaam bouwen alsmede direct profijt van productkennis en toepassingen in de bouw. Ervaring leert dat bouwondernemingen daar direct voordeel van hebben bij inschrijvingen en aanbestedingen, maar ook uit hoofde van kostenbeheersing, besparing van de verwerkingstijd (besparing loonkosten), verkorting van de bouwtijd (kosten verlaging) alsmede het leveren van een hogere kwaliteit werk. En dat op het hoogst denkbare niveau van duurzaamheid.