Aanmelding certificering tegelzetters – stukadoors.

Uw persoonlijke certificaat als tegelzetter of stukadoor toont uw opdrachtgever vakmanschap in duurzaam bouwen en bevestigt dat u de hoogste kwaliteit werk levert met Kerakoll producten, die voldoen aan de hoogste norm van duurzaam bouwen. 

Wat moet u doen om uw persoonlijke certificaat te behalen?

Protocol stap 1: Workshops.

Tweemaal wordt u in de  praktijk – workshops bekend gemaakt met de producten van Kerakoll. Hierbij komen de volgende zaken aan de orde:

  • Het assortiment Kerakoll producten
  • Het toepassen van de Kerakoll producten, welk product is waarvoor geschikt?
  • Het verwerken van de Kerakoll producten conform garantievoorwaarden.
  • Het leren aanmelden voor het projectcertificaat.

De workshops zijn echt praktijkgericht. Voorbeelden van praktijksituaties worden feitelijk getoond en een interactie ontstaat op de werkvloer waarbij vakmensen samenwerken met onze vaktechnici om alle producten te testen en te leren toepassen op de juiste wijze.

Protocol stap 2: Online afronding van uw persoonlijke certificering.

Na de workshops ontvangt u een uitnodiging voor het afronden van de certificering. Dit gebeurd online op de website van Kera Eco door middel van het doorlopen van een korte test. Na het succesvol afronden van deze stap ontvangt u uw persoonlijke certificaat en certificaat-code. Uw naam wordt gepubliceerd op een afgesloten gedeelte van de website van Kera Eco. Derden kunnen via Kera Eco uw certificaat opvragen of vragen om een bevestiging. Dat geeft uw persoonlijke certificaat de meerwaarde waar uw opdrachtgever waarde aan hecht.

Jaarlijkse Kerakoll dagen.

Tweemaal per jaar organiseert Kera Eco een “Kerakoll-dag”. Gecertificeerden en geïnteresseerden worden op die dagen welkom geheten om nieuwe producten van Kerakoll te leren kennen, kennis te nemen van nieuwe technieken en deel te nemen aan de workshops voor de praktijk. Deze twee dagen staan in het teken van duurzaam bouwen met de producten van Kerakoll. Per vakgebied worden 2 uur workshops in het programma verwerkt, aparte programma’s voor tegelzetters, stukadoors, metselaars en andere vakmensen.

Aanmelden persoonlijke certificering.

Wilt u starten met certificeren, vul dan onderstaand formulier in. Onze medewerkers nemen contact met u op voor het inplannen van de workshops wanneer het u uitkomt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan voor u klaar.

Certificering van tegelzetter of stukadoor