Dealers online en offline support

Kera Eco is dealer Kerakoll en maakt dealers beter vindbaar online en offline.

Kera Eco staat ten dienste van haar dealers in alle opzichten. De producten van Kerakoll genieten wereldwijd hoge waardering voor duurzaamheid en zijn van het hoogste niveau in de bijdrage voor welzijn van mens en milieu. De dealers van Kera Eco bv worden voorzien van alle beschikbare producten van Kerakoll. Kera Eco bv levert landelijk door heel Nederland vanuit haar dealers en een centraal magazijn.

Marketing offline en online support via Kera Eco voor Kerakoll producten.

De producten van Kerakoll vinden hun weg naar de markt via aannemers, stukadoors, tegelzetters en overige verwerkers. Vanuit een landelijke dekking, waarbij onze dealers centraal staan vinden de producten van Kerakoll hun weg naar de markt. De dealers worden ondersteund in alle facetten, offline en online. Wij zijn pro-actief en zetten alle beschikbare middelen in ten dienste van onze dealers.

Offline marketing Kerakoll producten door Kera Eco bv.

Alle facetten voor uw winkelinrichting, logistiek, magazijn leveringen, indelingen worden door ons voorzien in overleg. De gestage groei van vraag naar de producten van Kerakoll maakt dat onze dealers een belangrijke rol vervullen in het bedienen van de markt. Productpresentaties, ondersteunen van lezingen, marketing naar verwerkers, de professionele markt worden conform ons protocol aangeboden en uitgevoerd. Onze partners leveren conform onze integriteitscode en vereisten. De dealers worden actief betrokken bij het inzetten van alle mogelijke marketing om uw bedrijf en de producten van Kerakoll onder de aandacht te brengen van onze doelgroep.

Online beter vindbaar met professionals via Kera Eco bv.

Onze dealers worden naar wens en behoefte online ondersteund door onze partners. Geheel ten dienste van de vindbaarheid van onze dealers, alsmede een actieve rol in uw online positie maakt dat u direct toegevoegde waarde gaat ervaren. Onze dealers krijgen toegang tot ons grote netwerk online en worden actief ondersteund door de professionals die als geen ander weten dat een verbetering van de vindbaarheid van uw bedrijf zal betekenen dat u als dealer daar direct grote voordelen van ondervindt. De online support, online netwerk en vooral voortdurende innovatie van online toepassingen maken dat onze dealers direct ervaren dat online marketing door ons van grote waarde kan zijn.

Innovatie maakt uw bedrijf sterk.

Onze dealers ervaren dat het voeren van Kerakoll producten als meest onderscheidende producten in duurzaamheid als een grote toegevoegde waarde voor hun onderneming. Daarnaast zijn opdrachtgevers, verwerkers en bovenal bewoners en gebruikers van vastgoed waarin de producten van Kerakoll worden verwerkt zich bewust van een actieve bijdrage voor het welzijn van de mens en milieu. De producten van Kerakoll brengen deze toegevoegde waarde over op de markt.

Wilt u meer weten ?

U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking met ons en de producten van Kerakoll. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en de toegevoegde waarde voor u, uw onderneming en uw klanten. U bent van harte welkom.