Gebouweigenaren

Het welzijn van de gebruikers van elk gebouw vindt zijn oorsprong in het toepassen van de hoogste norm van duurzame bouwmaterialen, Kerakoll levert u daarbij alle materialen om dat te realiseren.

De producten van  Kerakoll hebben de eigenschappen om vluchtige stoffen in leefruimen op te nemen en af te breken. Hierdoor ontstaat er een beter woonklimaat voor uw huurders en gebruikers van uw vastgoed. Het welzijn van uw doelgroep wordt verhoogd. Hier vindt u de achtergrond van het ontstaan van de unieke werking van de Kerakoll producten.

De verbruikte energie in de woningbouw vertegenwoordigt een aanzienlijke deel  van het energieverbruik in Nederland en daarnaast is het verbruik van deze energie voor een groot deel verantwoordelijk voor  emissie van kooldioxide in Nederland. Energie besparen om het milieu te beschermen en de energetische en milieueigenschappen van de gebouwen te verbeteren ligt ten grondslag aan het GreenBuilding concept.

Door middel van de toepassing van natuurlijke thermische mantels of luchtdoorlatende isolerende pleisters,die een optimale thermische isolatie garandeert en de luchtdoorlatendheid van de muren behouden, wat ten goede komt van het woonwelzijn waardoor de panden minder duur zijn om te verwarmen en te koelen, gezonder en eco-vriendelijker zijn.

De luchtdoorlatende systemen voor de isolatie en energiebesparing zijn onderworpen aan strenge prestatietests in een speciale thermische kamer die bijzonder geavanceerd is in Europa, ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit te Modena – Afdeling Burgerlijke Bouwkunde en goedgekeurd door het Instituut ITC – Instituut voor Bouwtechnologie – CNR – Milaan.

Daarnaast dragen de klimaatvriendelijke technologieën van Kerakoll bij aan het scheppen van een prettige en gezondere woon- en werkomgeving. Zij dragen actief bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en kunnen bij alle gebouwen toegepast worden, zowel nieuwbouw als renovatie, winkelruimten, woningen, scholen,leisurecentra  en in de gezondheidszorg.

Het GreenBuilding concept van Kerakoll zorgt ervoor dat de waarde van uw vastgoed ook na verloop van tijd stijgt ook met het oog op de verplichting van energetische certificering en maakt het meteen al mogelijk om financiële voordelen tot 40% te behalen ten opzichte van een gebouw dat op een traditionele manier ontworpen is.

Met name is de kostenbesparing ten aanzien van de energiekosten, de verwarmings- en koelkosten en de onderhouds- en beheerkosten van uw vastgoed opmerkelijk.