GOED WONEN GEMERT START MET KERAKOLL

Goed Wonen GemertWONINGCORPORATIE GOED WONEN GEMERT WERKT SAMEN MET KERAKOLL – KERA ECO.

De Gemertse woningbouwcorporatie GOED WONEN beheert circa 2500 woningen. Zij is een ondernemende en betrokken woningbouwcorporatie met duurzaam bouwen en onderhoud als belangrijk onderdeel in haar beleid.

Joris Wismans (manager vastgoed) : “Goed Wonen heeft vanuit haar ondernemingsplan een aantal belangrijke zaken vastgelegd met betrekking tot duurzaamheid en milieubewustzijn. Van belang is dat wij steeds meer gebruik maken van producten die aantoonbaar duurzaam en energie zuinig zijn. Voor de renovatie van 80 woningen heeft Goed Wonen gekozen de hoogwaardige producten van Kerakoll.”

De producten van Kerakoll voldoen aan deze eisen, naast dat de producten op een duurzame wijze zijn geproduceerd zijn , bevatten deze producten geen schadelijke stoffen die voor de verwerker en uiteindelijke bewoners van de woningen schadelijk zijn. Het unieke van de producten is de Green Building Rating, ’s werelds enige hoogwaardige groene Keurmerk.

“Door de producten van Kerakoll te verwerken voldoen wij ruimschoots aan randvoorwaarden die wij hebben gesteld in ons ondernemingsplan en in MVO beleid” aldus de heer Wismans. De overige bedrijven in deze ketensamenwerking betrokken bij dit renovatie project zijn Bouwgroep Knapen uit Son, Vidijko Stucadoors uit Eindhoven en Raaijmakers tegels en sanitair uit Gemert.

KERAKOLL – KERA ECO 

“We zijn verheugd dat we onze visie en filosofie kunnen delen met GOED WONEN. Naast een perfecte prijs – kwaliteit verhouding van onze producten is de waardering van Kerakoll producten de hoogste ter wereld in duurzaam bouwen, dat is eigenlijk van doorslaggevend belang”, aldus Mirko Marcon, algemeen directeur KERA ECO bv. “Vanuit Kera Eco bieden wij project- en productondersteuning conform de hoogste standaard in duurzaam bouwen, het is prettig dat GOED WONEN dit heeft herkend en opgepakt, daar zijn we zeer mee verheugd.”