Incasso

Beste relatie,

U bent een gewaardeerde relatie van ons. Wij bouwen elke dag aan het versterken van de duurzame relaties met onze afnemers. U heeft een bestelling bij ons gedaan waarvan tot op heden de betaling is uitgebleven. Eerder heeft u daar van onze administratie herinneringen van ontvangen. Op deze manier willen wij op een discrete en correcte wijze u beleefd verzoeken de betaling van de openstaande posten per ommegaande aan ons te voldoen.

Incasso

U bent naar deze pagina verwezen om u erop te attenderen dat de openstaande nota’s, bij het uitblijven van de betaling, binnen 3 werkdagen automatisch worden aangeboden aan ons incassobureau. Dat willen wij graag voorkomen, aangezien er dan voor u extra kosten aan verbonden zijn.

Integriteitscode

Dagelijks werken wij op basis van onze filosofie en integriteitscode, welke u op onze website kunt lezen. Wij hechten grote waarde aan onze afnemers en verwerkers. Er kunnen altijd omstandigheden zijn, buiten ons gezichtsveld, die u liever met ons persoonlijk bespreekt. Ook daarvoor kunt u bij onze medewerkers terecht. Klik hier voor een contact.