Kera Eco authorized dealer Kerakoll

logoKerakoll in Nederland.

Kera Eco bv is authorized dealer van Kerakoll in Nederland. Kera Eco voert exclusief de producten van Kerakoll en is specialist op het gebied van ecologische bouwmaterialen, met gespecialiseerde en wereldwijd gewaardeerde materialen voor de bouw van Kerakoll. Kera Eco staat volledig ten dienste van alle gebruikers en verwerkers van de Kerakoll producten, op een zeer professionele en actieve wijze.

Kerakoll Campus in Nederland door Kera Eco.

De Kerakoll Campus in Italie staat wereldwijd bekend op het hoogste niveau voor de presentatie, workshops en adviseringen van Kerakoll producten. De producttechnici van Kera Eco zijn het verlengde daarvan in Nederland. Zij staat volledig ten dienste van alle professionele verwerkers in de bouw. Dagelijks worden bedrijven in de bouw geadviseerd en begeleid bij de advisering en verwerking van de producten van Kerakoll. In Nederland kunnen bedrijven die kennis willen nemen van of ondersteuning willen in hun advisering van de verwerking van Kerakoll producten terecht.

Workshops en opleidingen.

Wekelijks worden er door Kera Eco in Nederland op verschillende locaties workshops verzorgd voor verwerkers als tegelzetters en stukadoors. De vaktechnici van Kera Eco presenteren in de praktijk het toepassen en verwerken alsmede leren de vakmensen hoe zij de hoogste standaard van duurzaam bouwen in hun onderneming kunnen toepassen. Daardoor komt in de praktijk van bijvoorbeeld tegelzetters aan bod hoe zij zelf, hun personeel en uiteindelijk de opdrachtgevers en gebruikers van de bouwwerken profiteren van de verwerkte materialen. De voordelen zijn enorm, een beter welzijn van de verwerkers door de minste milieubelasting, geen schadelijke stoffen die vrijkomen bij de verwerking en een beter binnenhuis klimaar voor de gebruiker. Daarnaast zijn de producten veelal goedkoper in de aanschaf en hebben een kortere verwerkingstijd wat kostenbesparend werkt voor de opdrachtgever.

Certificering door Kera Eco.

Kera Eco verzorgt het gehele traject van certificering, van zowel bouwwerken als de bouwbedrijven zelf, alsmede de betrokken onderaannemers. De workshops van Kera Eco zijn toegankelijk voor bedrijven in de bouw van elke omvang, van zzp-er tot grote aannemingsbedrijven,  die bewust duurzaam willen bouwen op het hoogste niveau van vandaag. De Kerakoll producten zijn bewezen gewaardeerd op het hoogste niveau ter wereld.

Certificering bij Kera Eco betekent een afgerond opleidingstraject, met theorethische kennis van de producten alsook de verwerking in de praktijk. Met die certificering kan de betrokken ondernemer aantonen op het hoogst denkbare niveau “duurzaam bouwen” te verstaan, met bijbehorende garanties. De certificering betekent toegevoegde waarde voor de betrokken onderneming vanwege de autoriteit die Kerakoll wereldwijd geniet.

Kennis maken met Kera Eco?

Innovatie en integratie van duurzaam bouwen op het hoogste niveau, daar staan wij voor. Dat gehele traject wordt door ons kosteloos verzorgd, van A tot Z. Wilt u uw onderneming versterken met een certificering of wilt u vrijblijvend kennis maken met Kera Eco, neem dan contact met ons op. Na een persoonlijke kennismaking wordt samen met u de stappen doorgenomen om te komen tot verwerking en certificering van de Kerakoll producten. U bent van harte welkom om onze workshops te bezoeken en uw kennis te verrijken op het gebied van duurzaam bouwen.