Kera Eco dealer worden met Kerakoll producten ?

Kerakoll producten in uw assortiment ?

Kera Eco streeft naar een geselecteerd dealernetwerk door Nederland. Hoog gekwalificeerde (bouw-)ondernemingen, bouwmarkten en tegelhandel bedrijven  kunnen in aanmerking komen voor een dealerschap. Ervaar hoe u uw onderneming kunt versterken door het voeren van het sterke productengamma van Kerakoll producten. De duurzaame bouwmaterialen van Kerakoll bieden uw onderneming een voorsprong op het hoogste niveau van duurzaam bouwen.

De historie van Kerakoll kent een rijke innovatieve ontwikkeling van duurzame bouwmaterialen welke wereldwijd gewaardeerd wordt. Werelderfgoederen staan op de lange lijst van referenties welke aantoonbaar succesvol worden verwerkt en toegepast. De certificering van de Kerakoll producten is van het hoogste niveau wereldwijd en de goede naam en faam van Kerakoll brengt uw onderneming toegevoegde waarde.

Kerakoll groeit in marktaandeel.

Internationaal maakt het Kerakoll concern een grote groei in marktaandeel door. In Nederland heeft Kerakoll sinds begin dit jaar een authorized dealerschap toegekend aan Kera Eco bv, die exclusief Kerakoll producten voert in haar assortiment en deze vermarkt in Nederland. Kera Eco bv staat ten dienste van de dealers, opdrachtgevers en verwerkers in Nederland ter ondersteuning, marktbenadering en geheel ten dienste van haar dealernetwerk. Vanuit de specialistische kennis van de Kerakoll producten, internationale ondersteuning door vaktechnici van Kerakoll en een actieve marketing kunt u rekenen op een professionele organisatie welke uw onderneming versterkt.

Hoogste certificering van Kerakoll producten.

Alle producten van Kerakoll zijn op het hoogste niveau gecertificeerd. SGS is een wereldwijd toonaangevend Instituut met een hoog aanzien. De Green Building Rating is de hoogste standaard in duurzaam bouwen welke de producten van Kerakoll aantoonbaar het hoogst waarderen.

Versterk uw onderneming, ervaar Kerakoll.

Innoveer uw onderneming, ervaar dat de Kerakoll producten uw onderneming op het hoogste niveau van duurzaam bouwen brengen. Dat spreekt voor uw onderneming, spreekt voor uw bewustzijn van duurzaamheid, staat voor innovatieve bouwmaterialen welke voor nu en in de toekomst waardering ontvangen van architecten, bouwers, verwerkers en bewoners / gebruikers. Wanneer uw onderneming duurzaamheid, welzijn en kwaliteit als kernwaarden hanteert nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking met Kera Eco bv.

Dealer worden met Kerakoll producten in uw assortiment?

Kera Eco bv is uw aanspreekpunt voor de Nederlandse markt van Kerakoll producten. Wanneer u meer informatie wenst, productvragen heeft, uw project of organisatie wilt certificeren voor Kerakoll producten, of Kerakoll producten wilt toevoegen aan uw assortiment kunt u vrijblijvend contact met onze professionals opnemen. Een persoonlijke kennismaking met onze organisatie is de eerste stap om samen de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom. U kunt hier uw contactaanvraag invullen.