Kerakoll Nederland in de praktijk

Kerakoll in de praktijk gebracht door Kera Eco.

Kerakoll producten worden in de praktijk getoond via Kera Eco. Tegelzetters en stukadoors maken kennis in de praktijk met de duurzame en ecologische producten van Kerakoll. Op de bijeenkomsten van Kera Eco worden vakmensen in de praktijk getoond wat de producten van Kerakoll kunnen betekenen. Een korte presentatie en aansluitend praktijk testen en voorbeelden worden getoond en uitgevoerd op informele wijze. Aanwezig zijn vaktechnici van Kerakoll die antwoord geven op praktijkvragen van de bezoekers. Dit is een prettige en vrijblijvende kennismaking met de producten van Kerakoll, die inmiddels op grote schaal worden verwerkt.

Kerakoll Nederland

Kerakoll hoogst gewaardeerde ecologische producten.

Kerakoll is wereldwijd marktleider in duurzame bouwmaterialen, welke op de hoogst haalbare norm zijn gecertificeerd. De markt maakt kennis met de unieke eigenschappen, snelle en praktische verwerking en andere voordelen als de toegevoegde waarde van de ecologische producten. De producten van Kerakoll worden wereldwijd gewaardeerd en zijn toegepast op werelderfgoederen. Een lange lijst van referenties en professionele referenties maken Kerakoll uniek. Sinds kort geeft Kera Eco, als authorized dealer van Kerakoll in Nederland wekelijkse opleidingen en workshops voor vak-professionals. Tegelzetters en stukadoors ervaren direct de voordelen van de verwerking.

Kerakoll goed voor welzijn van verwerkers en opdrachtgevers.

De producten van Kerakoll zijn bewezen gecertificeerd en brengen duurzaam bouwen in de praktijk op het hoogste niveau. Alle betrokkenen hebben daar voordeel van, de verwerkers zelf, de opdrachtgevers en de gebruikers van de gebouwen waarin de producten worden verwerkt. Dat maakt Kerakoll uniek. Op de website kers-eco.nl vindt u alle informatie over de producten en de unieke toepassingen van de materialen. Kera Eco neemt landelijk de organisatie van de workshops op zich, waarmee de markt kennis kan maken met Kerakoll, om daar in de praktijk haar voordeel mee te doen.

Kerakoll doorstaat elke test in de normeringen voor duurzaam bouwen.

Kerakoll producten voldoen aan de Green Building Rating. De GBR betekent een certificering op het hoogst denkbare niveau van vandaag. Daarmee voldoet Kerakoll aan de wensen van alle opdrachtgevers in de professionele markt. Dat betekent dat alle bedrijven in de bouw daar hun voordeel mee doen, versterkt door de hoogste kwaliteit van de producten en een sterk concurrerende prijsstelling. Voor veel producten geldt zelfs een lagere kostprijs. Dat betekent een unieke combinatie voor alle betrokkenen in combinatie met verhoging van de duurzaam bouwen norm.

Kera Eco nodigt u uit.

Voor alle bedrijven in Nederland die zich willen versterken met het toepassen van de hoogste standaard in duurzaam bouwen geldt dat zij welkom zijn bij de workshops van Kera Eco. U kunt contact opnemen of op de website aanmelden voor uw aanwezigheid. De workshops worden beperkt in bezoekersaantallen waarmee wij u adviseren tijdig aan te melden. Voor directe vragen of een bezoek door de vaktechnici van Kera Eco kunt u vrijblijvend contact met Kera Eco opnemen.