KERAKOLL producten worden verwerkt in projecten FAB5+.

KERA ECO BV – KERAKOLL dealer en FAB 5+ gaan samenwerking aan.

Fab5+ (http://www.fabfiveplus.com) , voorloper in het betaalbaar en duurzaam ontwikkelen van woningen en Kera-Eco bv authorized dealer van Kerakoll in Nederland gaan een exclusieve samenwerking aan voor de verwerking van de KERAKOLL producten in de FAB5+ projecten.

Duurzame bouwdoelstellingen bereiken met KERAKOLL.

De woningen die door FAB5+ worden gerealiseerd zijn betaalbaar (snelle bouwtijd) , en hebben tevens een hoge mate van duurzaamheid (hoge EPC waarde, energiebesparende bouwmethode en een lange levensduur). Daarnaast streeft FAB5+ om een gezond en leefbaar woonklimaat te kunnen realiseren. Door standaard de innovatieve en duurzame producten van Kerakoll toe te passen in de woningen, is FAB5+ in staat haar doelstelling om te komen tot een gezonder binnenklimaat verder kracht bij te zetten.De producten van Kerakoll voldoen aan s’ werelds hoogste standaard op het gebied van Duurzaam Bouwen.

Architect Joost van den Hout; “KERAKOLL UNIEKE AANVULLING”.

Volgens Joost van den Hout architect en een van de grondleggers van FAB5+ zijn de producten van Kerakoll een mooie aanvulling op de missie en visie van FAB5+. Door de producten van Kerakoll standaard op te nemen in het Programma van Eisen worden de woningen nog duurzamer, zonder dat dit leidt tot een kostenverhoging.

Volgens Joost van de Hout staat Nederland aan de vooravond van de volgende stap in duurzaam bouwen, de tijd van de pioniers is voorbij, duurzaam bouwen wordt gezien als de nieuwe standaard. Kerakoll heeft bouwproducten ontwikkeld die gecertifieerd duurzaam zijn, zonder dat dit kostenverhogend werkt. De producten van Kerakoll hebben niet alleen een toegevoegde waarde bij dit duurzaam bouwconcept, maar kunnen evengoed gebruikt worden in traditionele nieuwbouw en/ of renovatie.

Mirko Marcon van Kera-Eco BV is verheugd dat een professionele partij als FAB5+ de meerwaarde ziet in de producten van Kerakoll, en dat de producten als standaard voorgeschreven worden. Uiteindelijk is ons gezamenlijk doel om de gehele afbouw te voorzien van de producten van Kerakoll, daarnaast zijn beide partijen het buitenstucwerksysteem van Kerakoll verder te ontwikkelen voor deze woningen.

De eerste woningen zijn opgeleverd, binnen de gestelde bouwperiode en tot volle tevredenheid van de eerste bewoners

FAB5+ KERAKOLLFAB5+ KERAKOLLFAB5+ KERAKOLLFAB5+ KERAKOLLFAB5+ KERAKOLLFAB5+ KERAKOLLFAB5+ KERAKOLL