Leo Bevers instructie Kerakoll Bioflex tegellijm.

LEO BEVERS INSTRUEERT KERAKOLL TEGELLIJM.

Tijdens de presentatie voor professionele tegelzetters worden de producten van Kerakoll gepresenteerd door Leo Bevers. Alle eigenschappen van dit hoogwaardige product van Kerakoll worden aangetoond. Uniek is de kracht van de tegellijm van Kerakoll die de zogeheten hang-test doorstaat, een unieke ervaring voor de bezoekers. Kerakoll produceert unieke tegellijmen welke hoogwaardig duurzaam zijn en van de hoogste certificering in tegellijmen. De Nederlands markt maakt kennis met deze toepassing waardoor verwerkers en opdrachtgevers, maar bovenal opdrachtgevers aantoonbaar een bijdrage leveren voor mens en milieu.

KERAKOLL IN NEDERLAND GELEVERD DOOR KERA ECO BV

Kera Eco bv is authorized dealer van het gehele assortiment van Kersakoll producten. Dealers en verwerkers worden landelijk geleverd en gecertificeerd voor de verwerking van Kerakoll producten. Nieuwbouw en renovaties van vastgoed worden duurzaam versterkt door het toepassen van Kerakoll producten.

Landelijke introductie en levering van Kerakoll producten worden door Kera Eco bv verzorgd. Kera Eco bv is uw partner voor het toepassen op de meest professionele wijze van deze producten en streeft naar hoogwaardige en duurzame samenwerkingen met professionele partners als woningbouwcorporaties, aannemers, tegelzetters, stukadoors en overige verwerkers.

logoKERA ECO BV SELECTEERT DEALERS EN CERTIFICEERT PROJECTEN

Vanuit haar beleid en visie op duurzaam ontwikkelen en bouwen van vastgoed op de hoogst haalbare schaal van duurzaam bouwen brengt Kera Eco bv landelijke ondersteuning aan marktpartijen. Dit geschiedt middels productpresentaties, projectanalyses en project certificering. Uw organisatie zal ervaren wat de toepassingen van Kerakoll producten betekenen voor uzelf, uw opdrachtgevers, uw organisatie en bovenal de gebruikers van het vastgoed wat uw ontwikkeling in de bouw in gebruik heeft. Langdurige voordelen en een actieve bijdrage in het welzijn van partijen in combinatie met de financiële voordelen van de producten van Kerakoll brengen uw organisatie op het hoogste niveau van duurzaam bouwen.

Maak kennis met Kerakoll, maak kennis met Kera Eco bv.

Wanneer u overweegt duurzaam bouwen tot uw beleid te maken, de voordelen van duurzaam bouwen te ervaren en te presenteren aan uw organisatie, neem dan contact op met de professionals van Kera Eco bv. U zult direct ervaren wat de meerwaarde voor uw projecten gaat zijn, zowel in praktische verwerking alsook in financiele zinne. Veelal leveren het toepassen van de Kerakoll producten u besparingen op in de bouwmateriaalkosten gecombineerd met aantoonbare verbetering van het welzijn voor betrokkenen. Wereldwijdt worden de producten van Kerakoll op het hoogste niveau gewaardeerd. Werelderfgoederen vormen een belangrijke referentie en grote wereldwijd bekende projecten zijn een belangrijke graadmeter voor succesvolle toepassingen van de producten van Kerakoll.