Leo Bevers, Kerakoll Consultant Green Building.

Kera Eco is authorized dealer Kerakoll Nederland.

Kera Eco is authorized dealer Kerakoll Nederland.

Leo Bevers, Kerakoll Green Building Consultant.

Afgelopen week maakten wederom enkele ambachtelijke tegelzetters persoonlijk kennis met de producten van Kerakoll. De workshop werd georganiseerd door Kera Ero, dealer van Kerakoll in Nederland. Na een welkomstwoord door de directie en Leo Bevers (Kerakoll Groenbuilding consultant) waarin alle bezoekers hartelijk welkom werden geheten, werden de eco bouwmaterialen van Kerakoll belicht.

Kerakoll wereldwijd beloont met de hoogste waardering in duurzaam bouwen.

Voor de aanwezigen was de presentatie van de Kerakoll producten een absolute vernieuwing van visie en ambacht. Kerakoll heeft inmiddels wereldwijd waardering geoogst alsmede op het hoogste niveau certificering in duurzame bouwmaterialen. De presentatie liet de aanwezigen kennis maken met de unieke eigenschappen van de kerakoll producten. Een betere verwerkingstijd, hogere kwaliteit van alle producten maakten een goede indruk. “Dit heb ik nog nooit gezien, ik heb 20 jaar ervaring, maar deze innovatieve oplossingen bieden kansen voor mijn bedrijf” , was een uitspraak die de avond kenmerkte. “We proberen in alle rust te laten zien dat de hoogste kwaliteit van onze producten, de beste ter wereld zijn. Dat besef komt langzaam binnen bij de bezoekers, het feit dat vanavond alle bezoekers overgaan tot direct gebruik van de Kerakoll producten geeft waardering” aldus de heer Marcon van Kera Eco. “We gaan landelijk door met ons beleid om de markt nader kennis te laten maken met onze unieke producten door het organiseren van landelijke workshops. De eerste dealer aanvragen worden nu door ons beoordeeld, het feit dat dagelijks ambachtslieden de keuze maken voor ons is de drijfveer om verder te innoveren.”

Kerakoll tegellijmen en voegmaterialen .

Onze producten, waaronder tegellijmen en voegmaterialen zijn door SGS, ‘s werelds meest vooraanstaande keuringsinstituut als hoogste gewaardeerd. De kostprijs is uniek, daarnaast biedt het werkelijk alle voordelen van duurzaam bouwen; geen toevoegingen van milieubelastende stoffen, een actieve bijdrage in het welzijn van de tegelzetter zelf, de opdrachtgever en de gebruiker van het vastgoed gecombineerd met de unieke verwerkingseigenschappen, maakt dat de tegelzetters echt iets unieks ervaren.”

Kom gerust kijken, ervaar de toekomst in de bouw.

Wij nodigen bouwbedrijven, onderaannemers, corporaties en elke verwerker van bouwmaterialen uit om met ons kennis te maken. Kerakoll biedt elke onderneming in de bouw een enorme kans met onze innovatieve producten, dat blijkt ook vanavond weer. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.