De oplossing van Kerakoll voor tegels met vloerverwarming.

Kerakoll tegellijm : Uniek Kerakoll-Systeem om tegels te lijmen met vloerwarming.

Kerakoll tegellijm voor vloerverwarmingNatuurlijk wilt u zorgeloos genieten van uw vloerverwarming systeem, heerlijk warme tegels, met een gegarandeerde, ecologisch systeem van tegellijm van Kerakoll. Ervaar ’s werelds hoogst gewaardeerde tegellijmen van Kerakoll, zeer geschikt voor vloerverwarming.

Tegellijm met eigen Kerakoll systeem.

De oplossing van Kerakoll® Het vloerverwarmingssysteem moet bestaan uit een mechanische en hydraulische installatie die aan de strengste productievoorschriften voldoet, om een goede werking te kunnen garanderen. Er zijn echter fases in de bouw van het systeem die tot op vandaag uitgevoerd worden met conventionele materialen die niet gecertificeerd zijn. Het Kerakoll® systeem, waarbij volgens de meest recente Europese en Internationale normen gecertificeerde producten worden gebruikt voor het verlijmen van de tegel/vloerbedekking, voor het voegen en het afdichten van elastische voegen, de gebruikte produkten zijn gecertificeerd volgens de meest recente Europese en internationale normen, voldoet aan alle voorschriften van de Europese norm EN 1264:2009 voor vloerverwarmingssystemen. De producten van Kerakoll® zijn in overeenstemming met de Europese norm EN 13813:2002 dekvloermortels en dekvloeren en EN 12004:2007+A1:2012 lijmen voor tegels en zijn voorzien van de CE-markering volgens de Europese Richtlijn 89/106/EEG.

Heeft u vragen over tegellijm van Kerakoll of onze andere unieke ecologische producten?

Onze mensen zijn dagelijks bezig met het verstrekken van informatie over onze unieke Kerakoll producten. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Onze medewerkers staan voor u klaar.