Welling Van Bree bouwbedrijf Someren kiest voor Kerakoll

Welling van Bree bouwbedrijf Someren kiest voor Kerakoll

Welling van Bree bouwbedrijf Someren is een gerenommeerd bouwbedrijf waarbij het MVO beleid hoog in het vaandel staat

De heer Frans van Bree onderkent dat er momenteel een transitie plaatsvindt in de bouw op het gebied van MVO en duurzaam ondernemen. “Om een onderscheidende rol te kunnen blijven spelen in de bouw zijn wij altijd op zoek naar producten en of bedrijven die ons een stap verder kunnen brengen op het gebied van Duurzaam Ondernemen.”

Kerakoll Bioflex

Volgens de heer Frans van Bree zijn de producten van Kerakoll een welkome aanvulling op het gebied van duurzaam ondernemen. Van Bree Bouw en Onderhoud is voornemens om daar waar het mogelijk is de producten van Kerakoll standaard te gaan toepassen op haar werken. Zodoende willen wij onze onderaannemers de “verplichting” op gaan leggen om de gaan werken met de producten van Kerakoll, zodat wij er zeker van zijn dat niet alleen de eindgebruikers in een gezonder binnenklimaat kunnen leven , maar dat ook de verwerkers met gezondere producten op de bouwplaats werken. Op deze manier zijn wij in staat om ons MVO beleid naar een hoger plan te brengen .

Mirko Marcon van Kera-Eco BV is verheugd om te zien dat niet alleen de verwerkers de meerwaarde gaan zien van de producten van Kerakoll, maar dat ook de aannemerij de meerwaarde ziet van deze producten. Wanneer gerenommeerde bedrijven zoals van Bree Bouw en Onderhoud zich committeert aan de producten van Kerakoll leidt dit indirect ook tot een hoger niveau van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zonder dat dit invloed heeft op de bouwkosten. som.

Het eerste project wat uitgevoerd gaat worden met de producten van Kerakoll is een nieuwbouw in het centrum van Eindhoven. In opdracht van een particuliere belegger is Welling van Bree bouwbedrijf een 11-tal appartementen aan het realiseren. Alle appartementen zijn reeds verkocht en de verwachte oplevering staat gepland medio 2017.