Woningstichting St JOSEPH Boxtel gaat voor duurzame nieuwbouw

St JosephSTART NIEUWBOUW WOONSTICHTING St. Joseph in Boxtel : keuze voor duurzaam bouwen op het hoogste niveau met Kerakoll.

De woningstichting beheert circa 3.800 woningen in de regio Boxtel. Een weloverwogen keuze van deze woonstichting is een bewuste keuze voor het belang van haar huurders om in een prettige en in een gezonde woonomgeving te wonen en te verblijven, waarbij het besparen van energie en het verwerken van milieuvriendelijke en duurzame materialen van belang zijn.

Alle producten van Kerakoll voldoen aan deze eisen, conform de hoogste standaard ter wereld, naast dat de producten op een duurzame wijze zijn geproduceerd zijn, bevatten deze producten geen schadelijke stoffen die voor de verwerker en uiteindelijke bewoners van de woningen schadelijk zijn. Voor het nieuwbouwproject 30 appartementen Willibrordushof
 te Stamproy heeft de woonstichting gekozen voor het verwerken van producten van Kerakoll.

De betrokken partijen van deze realisatie waren: Aannemer Jongen Meulen Roermond en tegelzettersbedrijf Jan Slenders uit Budel.

“Kerakoll biedt voor de woningcorporaties in Nederland de hoogste standaard voor duurzaam bouwen bij renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Wij zijn zeer verheugd met het aansluiten van steeds meer woningbouwcorporaties bij onze producten en vakmensen. Alle betrokkenen tonen hiermee aan waarde te hechten aan mens, milieu en welzijn van alle verwerkers, personeel en bewoners van de woningen.”, aldus Mirko Marcon, algemeen directeur van Kera Eco BV – authorized dealer Kerakoll voor Nederland.