Certificering

Vanuit de wetenschap dat elk betrokken bedrijf en persoon met de juiste kennis van zaken over duurzaam bouwen, zelf actief kan bijdragen aan het welzijn voor de mens en de natuur, ondersteunen wij bij de certificering van onze afnemers.

Kera Eco heeft als authorized dealer voor Kerakoll in Nederland een speciaal ontwikkeld certificeringsprogramma voor bedrijven. U maakt kennis met de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf. Dat programma is erop gericht uw bedrijf te versterken door het, op de juiste wijze toepassen en verwerken van de Kerakoll producten.

Eco-Certificaat voor uw onderneming.

Het certificeren van uw bedrijf en medewerkers is een opleidingsprogramma, waarbij u professionele ondersteuning krijgt van ons. Het certificeren van uw onderneming en personeel wordt door ons in overleg met u vormgegeven. Specialisten van Kerakoll-producten, productinnovatie en toepassingen van alle duurzame bouwmaterialen komen in de opleiding naar voren.

Certificaat onderhoud.

Onze certificaat houders hebben het recht het certificaat te voeren in hun onderneming. Daarmee geeft u blijk van kennis en kunde van duurzaam bouwen en het verwerken van producten van Kerakoll. Jaarlijks blijft u op de hoogte van de nieuwste innovatieve producten en toepassingen van Kerakoll bouwmaterialen.

Aanmelden certificeren.

Wilt u meer weten hoe u zich kunt certificeren? Graag zijn wij u van dienst. Neem gerust contact met ons op, mail naar info@kera-eco.nl of bel ons 0493-763700.