Eco philosofie

Eco-vriendelijke materialen van de nieuwe generatie voor gebouwen met lage milieubelasting

Als de klimaatverandering u zorgen baart dan is er niets beters dan te beginnen om dit vanuit uw eigen huis te bestrijden: de meeste gebouwen zijn namelijk onverzadigbare energieverslinders die elk jaar een grotere hoeveelheid koolmonoxide in de atmosfeer uitstoten dan de transportsector.

GreenBuilding is een van de beste strategieën om de uitdaging van de klimaatverandering het hoofd te bieden, omdat de nodige groene technologieën om het energieverbruik en de CO2-uitstoot drastisch te verminderen reeds bestaan.

De producten van de ECO lijn van Kerakoll bieden een belangrijke gelegenheid om onze planeet te beschermen

De ECO lijn respecteert het milieu omdat het gebruik van natuurlijke bronnen en de milieu-impact van de gebouwen wordt verminderd; deze lijn biedt bovendien een gezondere omgeving aan degenen die er wonen en is ook vanuit economisch opzicht de meest voordelige oplossing. Deze manier van bouwen garandeert behalve meer kwaliteit en efficiëntie bovendien een gezonder leven.

Duurzaam bouwen, GreenBuilding is een trend die in heel de wereld gestaag groeit omdat er via de GreenBuilding Rating een onmiddellijk en meetbaar traject uitgestippeld wordt om de weg vrij te maken voor de uitvoering van beleidsmaatregelen ter bescherming van het milieu.