Geolite 40 – Betonherstel

KERAKOLL GEOLITE 40 – De unieke product eigenschappen voor de meest duurzame en ecologische betonrenovatie. Wilt u meer weten over uw betonrenovatieproject, neem dan contact met ons op;

  • GEOBINDMIDDEL. Het exclusieve gebruik van het geobindmiddel van Kerakoll is een doorbraak op het gebied van reparatiemortels voor beton en garandeert veiligheidsniveaus niet nog nooit eerder bereikt zijn en unieke eco-vriendelijke prestaties.
  • MONOLITHISCH. De eerste geomortel die het mogelijk maakt om
    een monolithische massa te vormen die in staat is om werken van gewapend beton te omhullen, te beschermen en te versterken zonder dat er meerdere lagen over elkaar heen aangebracht hoeven te worden. De enige die gecertificeerd is om te passiveren, te reconstrueren, te egaliseren, te vereffenen en te beschermen in één laag.
  • KRISTALLISEREND. De monolithische reparaties met GeoLite®, die op natuurlijke wijze stabiel zijn, kristalliseren met het beton en garanderen de duurzaamheid als die van een minerale rots.
  • SNEL. De eerste geomortel die slechts één werkdag nodig heeft om een volledige reparatie te realiseren, in plaats van zes dagen die nodig zijn bij de cycli van traditionele reparatiemortels die in meerdere lagen uitgevoerd moeten worden.
  • TAILORED. De eerste lijn geomortels met verschillende afbindingstijden (> 80-40-10 min.) die met elkaar gemengd
    kunnen worden om de afbindingstijden op de persoonlijke eisen af te stemmen al naargelang de voorwaarden op de bouwplaats.