Kerakoll Duurzaam bouwen

KERAKOLL DUURZAAM BOUWEN

Duurzaam bouwen behoort tot de kernfilosofie van onze organisatie. Vandaag wordt steeds vaker gesproken over het GreenBuilding concept, duurzaam bouwen, als een gebouw op milieuverantwoorde en efficiënte wijze is gepland en gebouwd met bijzondere aandacht voor de gezondheid van de bewoners.

De onderwerpen respect voor het milieu,  klimaatverandering, beperking van het gebruik van niet-hernieuwbare bronnen en energiebehoefte zijn centraal komen te staan, zowel op internationaal niveau als in het dagelijkse leven van de mensen die steeds meer de voorkeur geven aan woon- en werkruimten die een model zijn van duurzaamheid, welzijn en energetische efficiëntie.

Duurzaam bouwen – De eco-vriendelijke kwaliteit van het huis met betrekking tot de gezondheid van de bewoners centraal plaatsen.

Dit is de filosofie die ten grondslag ligt aan het GreenBuilding concept van Kerakoll. Kwaliteit van de binnenlucht, hoge energetische en milieustandaards van de gebouwen, gezonde ruimten in balans met de natuur zijn de steunpilaren van ons woonwelzijn.