Tegellijm

Kerakoll – tegellijmen

Voor elke tegelzetter professional betekent de verwerking de Kerakoll tegellijmen een grote stap voorwaarts. Zowel op het gebied van duurzaam bouwen, alswel de enorme voordelen bij de verwerking. De ecologische toegevoegde waarde voor mens en milieu, de duurzaamheid van onze materialen betekent zowel voor de tegelzetters zelf, als de gebruikers van de gebouwen waarin onze tegellijmen zijn verwerkt toegevoegde waarde. 

Daarnaast de bedrijfseconomische toegevoegde waarde in hoeveelheden en verwerkingstijd door de unieke eigenschappen van de Kerakoll tegellijmen.

De professionele tegellijmen van Kerakoll zijn gecertificeerd conform de GreenBuilding Rating. Kerakoll tegellijmen zijn eco-vriendelijke minerale lijmen, met zeer hoge prestaties. Nihile verticale verschuiving en een lange open tijd. Ideaal geschikt voor het lijmen van keramische tegels en natuursteen. 

Certificering Kerakoll tegellijmen.

Onze tegellijmen zijn allemaal gecertificeerd volgens de Greenbuilding Rating.Dit meetsysteemis gecertificeerd door de certificeringsinstantie SGS. De Greenbuilding Rating is een zekere en betrouwbare evaluatiemethode waarmeehet mogelijk is om de duurzaamheid van de bouwmaterialen te meten en te verbeteren.

Eigenschappen Kerakoll tegellijm.

De eigenschappen en voordelen van de tegellijmen van Kerakoll zijn uniek. Zo bevat Kerakoll Bioflex het exclusieve mineraal bentoniet dat in aanraking met het aanmaakwater wordt omgevormd in  een tegellijm met zeer hoge thixotropie. De tegellijm handhaaft de vorm en de dikte onder de tegel. Daarnaast garandeert de verwerking een uniek gemak voor de tegelzetter bij het aanbrengen van de lijm door zijn vloeibaarheid.